| ..nur gül kardeşimize okuyalım. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AKEVLER[HACER] Admin
Mesaj Sayısı : 2365 Yaş : 66 Nerden : izmir Reputation : 20 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 06.04.10 2:49 | |
| اَللهُمُّ مَتَّعْنِي بِبَصَرِي وَاجْعَلهُ الْواَرِثَ مِنِّي وَاَرِنِي فِي الْعَدُوِّ ثأْرِي وَاَنْصُرْنِي عَلَي مَنْ ظَلَمَنِي
OKUNUŞU:
“Allâhümme metti’nî bi basarî ,ve’c’alhü’l-vârise minnî,ve erinî fi’l-adüvvi se’rî,ve’nsurnî alâ men zalemenî.”
MANASI: "Allâh'ım,gözümden beni yararlandır ve ölünceye kadar onu sıhhat ve afiyette kıl.Düşmanıma karşı intikamımı bana göster ve bana zulmedene karşı da yardım ihsan eyle."
RABBİM NURGÜL KARDEŞİMİN GÖZLERİnE ŞİFA VER İNŞAllâh BU DUANIN HÜRMETİNE RAbbim okumak bizden şifa senden sen şifasını ver RABBİM CC AMİN.
Peygamberimiz S.A.V Bır hastaya geldiklerinde veya hasta kendisine getirildiğinde de bu duayı okurmuş.
يَا رَبَّ النَّاسِ اِذْهَبِ الْبَاءْسَ اِشْفِ وَ اَنْتَ شَافٍ لَا شِفَاءَ اِلَّا شِفَاءُكَ شِفَاءً لَا يُغَادِرُ سَقماً
" Ya Rabben-nasi iz hebil be´se işfi ve ente şafi. La şifae illa şifaüke şifaen la yuğadiru sakamen .
"Ey İnsanların Rabbi, zararı gider, şifa ihsan et, şifa veren ancak sensin. Senin şifandan başka şifa yoktur. Hiç bir hastalık bırakmayacak şifa ver." diye dua buyururlardı. (Ramuz, Hz.Aise r.a.) | |
|
| |
AKEVLER[HACER] Admin
Mesaj Sayısı : 2365 Yaş : 66 Nerden : izmir Reputation : 20 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 06.04.10 2:51 | |
| “Allâhümme metti’nî bi basarî ,ve’c’alhü’l-vârise minnî,ve erinî fi’l-adüvvi se’rî,ve’nsurnî alâ men zalemenî.”3 ADET OKUDUM RABBİM NURGÜLÜN GÖZLERİNE ŞİFALAR VER ALLAHIM AMİN.
"Ey İnsanların Rabbi, zararı gider, şifa ihsan et, şifa veren ancak sensin. Senin şifandan başka şifa yoktur. Hiç bir hastalık bırakmayacak şifa ver." diye dua buyururlardı. (Ramuz, Hz.Aise r.a.)RABBİM KABUL EYLE ŞİFALAR VER ALLAHIM AMİN.
| |
|
| |
nurgül Admin
Mesaj Sayısı : 3494 Nerden : İstanbul Reputation : 3 Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: Geri: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 06.04.10 2:58 | |
| Amin ALLAH Razı olsun benim iyi yürekli Dua kardeşim Rabbim bunların kat kat fazlasını sana versin inşaAllah | |
|
| |
AKEVLER[HACER] Admin
| Konu: Geri: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 06.04.10 11:31 | |
| “Allâhümme metti’nî bi basarî ,ve’c’alhü’l-vârise minnî,ve erinî fi’l-adüvvi se’rî,ve’nsurnî alâ men zalemenî.” | |
|
| |
zehra Forum Yetkilisi
Mesaj Sayısı : 847 Nerden : izmir Reputation : 1 Kayıt tarihi : 21/02/10
| Konu: Geri: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 06.04.10 15:48 | |
| Allâhümme metti’nî bi basarî ,ve’c’alhü’l-vârise minnî,ve erinî fi’l-adüvvi se’rî,ve’nsurnî alâ men zalemenî | |
|
| |
zehra Forum Yetkilisi
Mesaj Sayısı : 847 Nerden : izmir Reputation : 1 Kayıt tarihi : 21/02/10
| Konu: Geri: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 06.04.10 15:49 | |
| Allâhümme metti’nî bi basarî ,ve’c’alhü’l-vârise minnî,ve erinî fi’l-adüvvi se’rî,ve’nsurnî alâ men zalemenî | |
|
| |
AKEVLER[HACER] Admin
| Konu: Geri: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 06.04.10 19:06 | |
| “Allâhümme metti’nî bi basarî ,ve’c’alhü’l-vârise minnî,ve erinî fi’l-adüvvi se’rî,ve’nsurnî alâ men zalemenî.” | |
|
| |
nurgül Admin
Mesaj Sayısı : 3494 Nerden : İstanbul Reputation : 3 Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: Geri: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 07.04.10 0:48 | |
|
| |
AKEVLER[HACER] Admin
| Konu: Geri: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 07.04.10 8:40 | |
|
| |
yaprak
Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 38 Nerden : ankara Reputation : 1 Kayıt tarihi : 19/02/10
| Konu: Geri: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 07.04.10 17:10 | |
|
| |
AKEVLER[HACER] Admin
| Konu: Geri: ..nur gül kardeşimize okuyalım. 07.04.10 17:32 | |
| "Allâh'ım,gözümden beni yararlandır ve ölünceye kadar onu sıhhat ve afiyette kıl.Düşmanıma karşı intikamımı bana göster ve bana zulmedene karşı da yardım ihsan eyle."
RABBİM NURGÜL KARDEŞİMİN GÖZLERİnE ŞİFA VER İNŞAllâh BU DUANIN HÜRMETİNE RAbbim okumak bizden şifa senden sen şifasını ver RABBİM CC AMİN. | |
|
| |
| ..nur gül kardeşimize okuyalım. | |
|