| Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? | |
|
+4AKEVLER[HACER] şehitadayı göksel avcı nurgül 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
nurgül Admin
Mesaj Sayısı : 3494 Nerden : İstanbul Reputation : 3 Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 16.03.10 16:40 | |
| Euzu billahi mineşşeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahim. Anlamı Kovulmuş Şeytan'ın şerrinden Allah'a sığınırım. Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile
Başka bir Forumda uzun süredir severek samimi duygularala paylaştığımız bir Dua Kardeşliği var ismini de aynen aldım.Her Gelen Bir Önceki Kardeşine Dua Eder mi?(Allahü teâlâ buyurdu ki: Ey insanoğlu, bana ortak koşmadan kulluk edersen, amelinin karşılığını veririm. Dua istemek senden, kabul edip vermek de bendendir.) [Taberani]Şimdi Ben önce hepimiz adına başlıyorum Allahın izniyleYA RABBİ,GÜNAHTAN KAÇACAK GÜÇ, İBADET EDECEK KUVVET VER..!
Rabbim!Büyük varlığın içinde bir zerreden de küçük olsam,yine seninim. Mağfiretinin hududları dışına atılmayacağıma inanıyorum. Kusurlarımın nedameti altında sana uzanan ellerimi hüsran ateşi ile reddetme.. Yarabbi! Kalp katılığından ,gafletten ,başkalarına muhtaç olmaktan,aşağılıktan,aşağılanmaktan miskinlikten ,cehaletten ve faydasız bilgiden ;ürpermeyen gönülden ,doyma bilmeyen nefisten , kabul edilmeyen duadan ;nimetlerin zeval bulmasından ,lütufllarının değişip başkalanmasından ; ansızın bastıran azabından ,gelip çatan gazabından sana sığınıyoruz. Senden her zaman yalvaran diller , haşyetle ürperen gönüller istiyoruz. Tevbelerimizi kabul buyur ,bizi günahlardan arındır ,dua ve isteklerimize cevaplar lütfeyle! ALLAH'ım! Peygamberim Muhammed (s.a.v)'in senden dilediği hayırları biz de dileriz. Peygamberim Muhammed (s.a.v)'in sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız . Yardım ancak senden beklenir . İnsanı dünya ve ahirette muradına ulaştıracak sensi. Günahtan kaçacak güç ,İbadet edecek kuvvet ancak Senin yardımınla olur. Bize bu yardımı ulaştır Ya Rabb !! [ A M İ N ]
En son nurgül tarafından 23.06.10 9:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
göksel avcı
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 41 Nerden : istanbul z.burnu Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/02/10
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 16.03.10 16:54 | |
| ALLAH razı olsun çok güzel bir dua ALLAH c.c dualarımızı kabul eder inşallah bütün ümmeti muhammede de bu duaların güzelliğinden samimiyetinden nasip eder inşallah | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 16.03.10 16:59 | |
| Ama şimdi sen bana Dua etmen gerekiyordu.Duadan mahrum kaldım ben. Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? Bu Forum... | |
|
| |
göksel avcı
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 41 Nerden : istanbul z.burnu Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/02/10
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 16.03.10 21:17 | |
| ALLAH razı olsun demişim başında bana sorarsan eğer, bundan daha güzel bir dua bulamıyom rabbimin rızasını kazanmadan bu dünyadan göçmek istemem ben şahsen... bir müslüman kendi için istediğini kardeşi için istiyemiyosa tam iman etmiş olmaz diyor...ben isterim ki biz müslümanlar bu zamana kadar gelmiş geçmiş ve gelecek olan hak aşığı tüm kardeşlerimiz hep beraber cenneti ala da RESULULLAH (s.a.v) yanı başımızda ve ona aşık olan bütün mümin kardeşlerimiz,abilerimiz,bacılarımız,ablalarımız,analarımız,babalarımız ve bu uğurda gelecek nesiller için göğüslerini siper etmiş tüm ecdadımız hep beraber rabbimiz olan HZ.ALLAH C.C nur cemalini temaşa edip kendi kelamıyla bizlere kuran ziyafeti verdiği o günde gönüllerimiz birbirimize öyle bağlı olsun ki kullarım sizden razı oldum dediğinde onun kelamının cezbiyle yine onun olan sevgi de muhabbette aşk ta kaybolalım ki her daim onun aşkında sevgisinde muhabbetinde şefkatinde rahmetinde yaşayalım... selam ve dua ile bir kusurum olduysa önce rabbimden sonra sizlerden özür dilerim | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 16.03.10 21:54 | |
| Estağfirullah ne demek kusurmu olurmuş hiç senin de de belirttiğin gibi başta ALLAH razı olsun demişin ondan daha büyük bir Dua varmı dır.Sadece benim bencilliğim.Özür ne demek .Eğer seni incitecek bir şey olduysada hakkını helal et.Okadar güzel yazmışın ki HZ.ALLAH C.C nur cemalini temaşa edip kendi kelamıyla bizlere kuran ziyafeti verdiği o günde gönüllerimiz birbirimize öyle bağlı olsun ki kullarım sizden razı oldum dediğinde onun kelamının cezbiyle yine onun olan sevgi de muhabbette aşk ta kaybolalım ki her daim onun aşkında sevgisinde muhabbetinde şefkatinde Rahmetinde yaşayalım... Binlerce Amin kardeşim. [/size][/b][/size][/b] Ya-Rabbi seni tarif etmektedir bütün güzel isimler.. sen güzel isimlerine aşikar etmezsen ruhumuz karanlıkta kalır göksel avcı kardeşimi ve bizleri Esma'ul-Hüsna'na şahid yaz....
ALLAHIM...
sensin Allah! sanadır kulluğumuz, sendedir çaremiz seninledir varlığımız, seni arar ruhumuz, seni anar kalbimiz, başkasına değil sana muhtacız, başkasını değil seni çağırırız, başkası yaradılmıştır sen yaradansın, başkası devamsızdır, sen daimsin ve daim eyleyensin, başka ilah yok sen ALLAH'sın.....[/size]
Amin... [/b]
En son nurgül tarafından 18.04.10 21:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 16.03.10 22:05 | |
| AMİN AMİN AMİN kardeşim ALLAH razı olsun gönüllerimizdeki bu MUHAMMEDİ muhabbet sönmedikçe ALLAH 'ın izniyle dünya ve ahirette hakiki aşıklardan oluruz inşallah | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 16.03.10 22:10 | |
| İnşaAllah kardeşim bizim şehitadayının sizi niye bu kadar çok sevip değer vermesini şimdi anlıyorum Rabbiim gönlünüzü bahtınızı hep açık eyleyip hakiki imana erenlerden eylesin. | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 16.03.10 22:23 | |
| AMİN AMİN AMİN ... bir gün bir abim anlatmıştı dediki dünyada görür görmez kanın ısınır kaynar birine işte o dedi ruhlar aleminde daha önceden karşılaştığın kişidir ordan gelir bu muhabbet..bize gelince bizde bişey yok karşımızdakinin değerinden bize yansıyan karşımızdaki bizi sevmese bizde sevgiden eser yok | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 16.03.10 22:45 | |
| Kalp kalbe karşıdır demiş atalarımız.Demekki karşımızda pırıl pırıl iki genç ve temiz kalbleri var kalbi temiz olan insan, sürekli Allah`ı anan ve kalbi Allah`ın zikriyle "mutmain olmuş kişidir. "Bunlar , iman edenler ve kalpleri Allah`ın zikriyle mutmain olanlardır. KuranıKkerimde Haberiniz olsun; kalpler yalnızca Allah`ın zikriyle mutmain olur." (Rad Suresi, 28)
Bir başka ayette ise müminlerden şöyle söz edilir:
"Onlar ki, Allah anıldığı zaman kalpleri ürperir…" (Hac Suresi, 35) Sevginin bulunmadığı yerde imandan söz etmenin imkanı yoktur. İman, kalpte sevgi çiçeğini açtırdığı ölçüde kendisi de anlam kazanır. Hz. Mevlâna “Biz aşkın çocuklarıyız, annemiz aşktır bizim.” derken insanı doğuran ve besleyen özelliğin sevgi olduğunu anlatır. Yine “benim dinim aşktır” derken de, İslâm’ın sevgi dini olduğunu dile getirir.
En son nurgül tarafından 18.03.10 12:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 16.03.10 22:54 | |
| evet çok güzel ifade etmişsin eline yüreğine diline sağlık inşallah bizde bu güzel ayetlerin ifade ettiği güzelliklere vakit geç olmadan kavuşuruz | |
|
| |
şehitadayı Admin
Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 42 Nerden : istanbul Reputation : 5 Kayıt tarihi : 21/12/09
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 17:13 | |
| amin inşallah kardeşim benim:)) bir ayetinde kusursuz mevla şöyle der: "onlar kuran'ın ayetleri üzerinde düşünmezlermi hiç? yoksa kalplerinde kilitlermi var?" mevla bizlere kuran ayetlerinin asıl amacını oluşturan bilgiyi en iyi şekilde kaavramamızı nasip eder inşallah...
bu arada kardeşim biz gaibden dostuz elbet. bu ruhumuzun gezintiye çıktığı anlarda besbelli oluyo zaten;) | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 17:37 | |
| Ey sınırsız rahmet sahibi olan yüceler yücesi. şehitadayı kardeşimizi Affet!
Kimsesizlerin Vekili! Ey terbiye eden Rab! Ey âlemlerin Rabbi! Ey benim Rabbim! Sen ki, yetim bulup barındıran Rahim’sin! Sen ki; kalpleri kudret elinde tutan Kadir’sin! Sen ki; kalpleri evirip çeviren Mukallib’sin! İsim ve sıfatlarınla şehitadayını yüreğinden öyle bir yakala ki, senden gayrisine baktırma Rabbim.
AMİN. | |
|
| |
şehitadayı Admin
Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 42 Nerden : istanbul Reputation : 5 Kayıt tarihi : 21/12/09
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 18:12 | |
| ey mükemmel rabbimiz sen bu dua eden kuluna öyle bir makam verki, meryemle fatıma ile hatice annelerimiz ile birlikte olduğu bir mekanda nurlansın yüzü ruhu çevresi. ya rabbena! sen nurgül kuluna imanın en şeffafından, nurun en aydınlığından, şehadetin en şerbetlisinden, güzelliğin en havvasından ve cennetin en sana yakınından ver. ondan öyle bir razı ol ki rabbim; huzuruna aldığında hoşgeldin salih kulum kelamı ile şereflendir... amin!!! | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 18:17 | |
| Evlat beni ağlattın çok duygulandım
Rahman ve Rahim olan Allahım,şehitadayı kulunu Rahmaniyet ve Rahimiyetine yaraşır şekilde, dünyada ve ahirette merhamet edip, imanı kamil ve hüsnü hatime vererek, Cehennem azabından koruyarak, Cennetteki nimetlere ulaştır, Rüyete kavuştur Amin inşaAllah Amin.
En son nurgül tarafından 18.04.10 21:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
şehitadayı Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 18:23 | |
| | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 18:30 | |
| Bu Duayı şehitadyının isteği üzerine göksel avcı kardeşimiz için yapıyorum Ya Rabbi! göksel avcı kardeşimizi çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerini düzene koy. Hayırlı nimetlerini sonuna erdir.
Ya Rabbi! Ömrünün son zamanlarında, ölüm anında kalbini ve dilini imanla doldur.göksel avcıya son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et...
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina
Muhammed.
AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN.
En son nurgül tarafından 24.03.10 6:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
şehitadayı Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 18:51 | |
| amin amin amin. dileyen mevlaya şükürler olsun. sebep kılan dileyen kulundan da çokca razı olsun. yüzünü kalbini ve dünyasını hiç bir zaman mutsuz etmesin.. amin amin amin.. senden gökselden burdaki bütün kardeşlerimiz ve müslüman olan tüm insanlardan razı olsun inşallah... | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 21:40 | |
| esselamun aleyküm ve rahmetullah benim güzel salih latif ak pak kalpli gönüllü kardeşlerim ALLAH sizden bizden ümmeti MUHAMMED den razı olsun rıza dairesinden bizleri dünyada ve ahirette bir an bile ayırmasın nurgül ablacım öyle güzel dua etmişinki şahadet isterken bu acizde rabbine yalvarıyo şu garip kulun için son nefesinde şahadet getirmeyi senden dileyen kuluna, zenginliği vermekle bitmeyen azalmayan yüce rabbim nurgül kuluna öyle bir şahadet ver ki o şahadet getirirken yer ve gök inlesin şahadetinden...Arzın ve Arşın rabbi olan yüceler yücesi ALLAH'ım birbirleri için sana el açıp dua eden şu aciz garip kullarını iki cihandada ihlas iman ve takva üzere aziz eyle...AMİN AMİN AMİN YA RABBEL ALEMİN | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 21:46 | |
| EYY! Yüceler Yücesi Rabbim' 'SEN bütün kusur ve noksan sıfatlardan münezzehsin, SEN'DEN başka ilah yok ki bize imdat etsin!göksel avcı kardeşime Mağfiret diliyorum.göksel avcı kardeşimi Cehennemden kurtar YA RABBİM..''
Muhammed. | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 21:59 | |
| ya rabbi nurgül kuluna öyle bir iman verki sıratten geçerken cehennem ona şöyle seslensin ey RAHMAN ın mümin saliha kulu çabuk geç nurun ateşimi gazapımı söndürüyor | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 22:07 | |
| Ne güzel dua ediyorsun göksel avcı Rabbim Dualarını inşaAllah arza yükseltir
Yâ Rabbi! göksel avcı kardeşimizin
Hastalarına şifâ, dertlerine devâ ihsan eyle!
Hakiki iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, zikredici bir dil,Riyadan, ni
faktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, belâdan, tembellikten,
âcizlikten, azdıran zenginlik ve azdıran fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrin
den, ihlassız amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, ölürken gele
cek fitnelerden, dinine ve dünyasına zarar verecek şeylerden koru!
AMİN..
Muhammed. | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 22:41 | |
| güzel din kardeşim rabbim c.c senden razı olsun kendisine yöneltip isteten o,gönüllerimize muhammedi(s.a.v)muhabbeti veren o ve sizin gibi güzel ruhlu insanları vesile edip lütfeden ihsan eden o yalvarıyorum rabbime ellerimi kaldırıp semaya yalandan riya gösterişten uzak bir şekilde sade ve masumane bir halle RAHMAN VE RAHİM OLAN YÜCELER YÜCESİ RABBİM biz müslümanların üzerinden şefkatini mağfiretini sevgini muhabbetini esirgeme MUHAMMEDİ BİR SEVDAYLA sana yönelmeyi ve hiç bir karşılık ve çıkar beklemeden sana kulluk etmeyi bizlere nasip eyle şüphesiz şeksiz iman nasip eyle bizlere YA RAHMAN ...senin yoluna baş koymuş nice güzel insanlar bu dünyada ve yine senin varlığında kaybolmuş nice gönüller var YA RABBİ bu güzel kullarını eksiltme bu güzel kulların hürmetine günahsız nefesler hürmetine dualarımızı kabul eyle YA LATİF YA KERİM YA GAFUR YA RAHİM AZİZ VE İZZET sahibi olan yüce rabbim bizleri bağışla HABİBİNİN cübbesi altında bizleri birleştir ve bizleri birbirimizden ayırma bizlere yoktan bahşettiğin varlığımızı habibin MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v) nurunda aşkla sevgiyle muhabbetle cem et ve dünya ve ahiret onda her daim var et... cezallahu anna muhammeden ma hüve ehlüh | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 23:08 | |
| Allahım! Biz ve göksel avcı kardeşim senden, Peygamberin Muhammed'in (sav) istediği hayrı dileriz. Peygamberin Muhammed (sav) sana hangi şerlerden sığınmış ise, biz de o şerlerden sana sığınırız . Sen kendinden yardım dilenilensin. Varış yalnız sanadır. Kudret ve kuvvet ancak Allah iledir.amin
En son nurgül tarafından 22.03.10 23:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
AKEVLER[HACER] Admin
Mesaj Sayısı : 2365 Yaş : 66 Nerden : izmir Reputation : 20 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 17.03.10 23:55 | |
| RABBİL ALEMİN NURGÜL KARDEŞİME ACİL ŞİFALAR VER VE DİYER KARDEŞLERİMEDE Ç. VE DUA EDEN KARDEŞLERİMİN GÖNLÜNDEKİ MURATLARI KABUL EYLE ONLARA YOKLUK GÖSTERME NE MURATLARI VARSA ver RABBİLALEMİN... | |
|
| |
şehitadayı Admin
| |
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 18.03.10 9:08 | |
| - AKEVLER[HACER] demiş ki:
- RABBİL ALEMİN NURGÜL KARDEŞİME ACİL ŞİFALAR VER VE DİYER KARDEŞLERİMEDE Ç. VE DUA EDEN KARDEŞLERİMİN GÖNLÜNDEKİ MURATLARI KABUL EYLE ONLARA YOKLUK GÖSTERME NE MURATLARI VARSA ver RABBİLALEMİN...
Rabbim, sen bize ve AKEVLERHACER KARDEŞİME yolundan gitmeyi nasip et.AKEVLERKARDEŞİMİ Hayırlı insanlarla karşılaştır, hayırlı işler yapmasınıı nasip et. AKEVLERHACER kardeşime Dünyada ve ahirette iyilik ver. Rabbim,AKEVLERHACER İ Vve bizleri ömrümüzün sonunda imanlı olarak bizi kabul et huzuruna.
Amin.Amin.Amin | |
|
| |
AKEVLER[HACER] Admin
Mesaj Sayısı : 2365 Yaş : 66 Nerden : izmir Reputation : 20 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 18.03.10 11:55 | |
| canım nurgülüm RABBİM CC SANA SAGLIK SIHAT AFİYET NASİP ETSİN İNŞALLAH HİC SIKINTIN OLMASIN RABBİM GÖNLÜNDEKİ MURATLARI VERSİN EVLATLARINDAN GÜLDÜRSÜN AMİN. | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 18.03.10 12:33 | |
|
Yâ Rabbî! AKEVLERHACER kardeşimin Duâ ve yakarışlarında sana lâyık olmayan sözleri bilmeyerek söyleyip hatalarda bulunmuş ise, o kelimeleri sen ıslah et ve duasını kabul buyur. Çünkü sözlerin hakimi ve sultanı ancak sensin. Ey alemin yaratıcısı!AKEVLERHACER in kalbini mum gibi yumuşat, feryadını duy Dualarını kabul eyle Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
En son nurgül tarafından 22.03.10 23:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
nurgül Admin
| |
| |
AKEVLER[HACER] Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 18.03.10 20:09 | |
| RABBİM KARDEŞLERİME SAGLIK SIHAT HUZUR VERSİN İNŞALLAH AMİN. | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 18.03.10 21:06 | |
| RABBİM
AKEVLERHACERİ ve bizleri göz açıp kapayıncaya kadar bile nefsimizle başbaşa bırakma..Bizi bize bırakma,bizi SENSİZ bırakma Ey Yüce RABBİM..Hayırlı ilminle bizleri donat,dolu dolu olup onunla en güzel şekilde amel etmeyi bizlere nasip eyle ALLAH'IM..Hayırlı ilim yolundan bizleri ayırma inşaALLAH. .Amin..Amin..Amin..
En son nurgül tarafından 22.03.10 23:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 20.03.10 0:58 | |
| Bu Duayı katrenur kardeşime yapıyorum Rabbim yar ve yardımcısı olsun bütün Dua ve dilekleri kabul olsun Duaları Arşıalaya yükselsin Çile... Çile en çok müslümana yakışır... Çile Müslümanın secdedeki gözyaşları, teheccüdün kardeşi,seherin yoldasıdır... Çilesiz baş bükülmez,Çilesiz el açılmaz... Ne mutlu Çile olana,şükredene, Çile,şükredip tevekkül edenler için, Allah'a giden güzel ve en kısa yoludur. | |
|
| |
katrenur Forum Yetkilisi
Mesaj Sayısı : 437 Yaş : 40 Nerden : cizre Reputation : 2 Kayıt tarihi : 13/03/10
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 20.03.10 17:51 | |
| Cenab- ı mevlam nurgül kardeşimi ihlasına eriştirip razı olduğu hallerle hallendirsin, dosdoğru yolda olanlardan eylesin ayağınızı kaydırmasın .Resulu ekremin sünnetine ittibaa muvaffak, şefaatine ve muhabbetine mazhar eylesin .Üstad hazretlerine hakiki ve sadık talebe eylesin rabbi rahimim inşallah.risalelerden azami derecede müstefid eylesin .Ahiret ve dünya saadeti ihsan eylesin.Allah-u Teala imanla kabre girmenizi ve kabrin sizin ve cümle nur talebeleri hakkında saadet-i ebediyeye açılan bir kapı olmasını nasip eylesin amin | |
|
| |
fatma_kubra Forum Yetkilisi
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 39 Nerden : konya ve aksaray Reputation : 1 Kayıt tarihi : 19/03/10
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 20.03.10 23:47 | |
| Allahım, biz biliyoruz ki bazı sahabiler bir savaşta birbirlerinin şehadeti için dua etmişlerdi ve Sen de kabul etmiştin onların dualarını. Ya rabbi biz de burada tıpkı o sahabi efendilerimiz gibi sana duada bulunuyoruz.Dualarımızı kabul eyle Ya Rabbi katrenur kardeşimin hastalıklarına şifalar ver,hastalıklarını günahlarının silinmesine vesile eyle.kalbindeki ihlası artır ve her işinde Senin rızanı gözetmeyi ve rızanı kazanmayı nasip et(amin) | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 20.03.10 23:54 | |
| Ya Rabbi! fatma_kubra kardeşimive bizi Peygamber Efendimiz sallAllahu aleyhi ve sellem'in sevgisini kalbimize nakseyleyip sefaatine nail eyle..
Allahım.Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyânin, ehl-i beytin, eshâb-i kirâmin ve bütün evliyâ-i kirâmin sevgisini kalbimizden eksik etme!
Sevdiklerinle yasat bizi, Sevdiklerinle hasret, cennette Sevdiklerine komsu kil bizi.. Amin.... | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 21.03.10 23:49 | |
| ya rab bizleri sevgine mazhar eyle sevdiklerinede sevdir bizi bizden ayırma burda geçen bütün duaları ulu dergahında hakkıyla kabul eyle hatalatrımızı kusurlarımızı bağışla ve bizleri bir an bile dünya ve ahirettte sevginden muhabbetinden şefkatinden mağfiretinden güzelliklerinden mağrum bırakma senden mağrum kalmak acıların en büyüğü olsa gerek ya rab bizleri senden bir an bile mağrum bırakma sana gelen kapıları bizlere aç iç dış etkenlerin şerlerinden sana sığınırız bizleri muhafaza eyle bizleri sana ulaşmış nur cemalinle müjdelenmiş razı olduğun salih ihlaslı kullarının arasına kat AMİN AMİN AMİN | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 21.03.10 23:54 | |
| YA Rabbim göksel avcı kardesimi,senden utanmayi begendigin her söze koşmayi nasip eyle. En cok sevdigin kimse,göksel avcı kardesimi onunla tanistir. Ya Rabbim onun ibadetlerini eksigiyle noksani ile kabul buyur. Cennetle Cemalinle müjdele. YA Rabbim göksel avcı kardesime RIZANA uygun bütün islerinde basarilar eyle. Onu küfürden.sirkten,fakirlikten,kabir azabindan koru. Ya Rabbim göksel avcı kardesime uzun ömür faydali ilim ver,dünyada ve Ahirette huzur ver. Ya Rabbim hesap günü bütün gizlilerin ortaya cikacagi zamanda,göksel avcı kardesimi sevdiklerinin icinde rezil etme,günahlarini sevap´a cevir. GÜLLERIN EFENDISI SallAllahu aleyhi ve sellem'e ,kardesimi komsu et.
En son nurgül tarafından 22.03.10 23:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 22.03.10 0:40 | |
| kardeşim ALLAH razı olsun öyle güzel şeyler ifade etmişin ki rabbim sana katındaki en güzel makamı nasip etsin inşallah AMİN AMİN AMİN | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 22.03.10 0:45 | |
| Amin. Allah Razı olsun Allah'ım ..göksel avcı kardeşimi iki cihanda da kendine has seçtiklerinden eyle.. Onu ve ailesini iki cihanda da aziz eyle.. Cennetini ve ebediyyen cemâlini nasîp eyle..
Âmîn.. | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 22.03.10 1:00 | |
| amin amin amin içi güzel dışı güzel gönlü harkulede güzel olan din kardeşim bu güzel dualarında bazen seviniyor bazen şaşırıyor bazende utanıyorum hakediyomuyum diye bu güzellikleri ama rabbim senin gibi safi gönüllü kardeşlerimle böle güzel dualar ettiriyosa bu aciz garip kuluna...onun katında hakkıyla şükür ve hamd nasıl diliyosa öle şükür ve hamdü senalar olsun rabbime... güzel kardeşim rabbim sana ve ailene çocuklarınıda iman takva üzere razı olduğu bir halde iki cihandada aziz eylesin... sallallahu ala MUHAMMED | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 22.03.10 1:03 | |
| RABBİM sana öyle bir güzellik versin ki cennette sana bakanlar dahi hayran kalsın cenneti beka da bütün güzellikleri dolaşıp istediğin her an rabbinin huzuruna çıkabilen kullardan olmayı nasip eylesin sevdiklerinide cennette yanında olmalarını sana nasip eylesin AMİN AMİN AMİN | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 22.03.10 1:13 | |
| Allahim göksel avcı kardesime;
Hz. Adem'in tevbesini,Hz. Nuh'un direncini ver! Hz. İbrahim'in imanını, Hz. İsmail'in teslimiyetini ver! Hz. Yakub'un dirayetini, Hz. Yusuf'un iffetini ver! Hz. Davud'un sadasını, Hz. Süleyman'ın gayretini ver! Hz. Eyyub'un sabrını, Hz. Lokman'ın hikmetini ver! Hz. Zekeriyya'nın hizmetini, Hz. Yahya'nın şahadetini ver! Hz. Meryem'in adanmışlığını, Hz. İsa'nın safiyetini ver! Ve Hz.Muhammed (S.A.V.)'in muhabbetini ver Ya Rab! Amin.Amin.Amin
En son nurgül tarafından 22.03.10 23:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 22.03.10 1:44 | |
| Allahim ; Mahser gününde şehitadayı oğlumu yüzü ak, gönlü pak olan, Efendimizin bayragi altinda toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun yaninda cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarinla komsu olmayi ve en büyük makam olan rizana ulasmayi nasib eyle . Allahim şehitadayı oğlumu.... Seni cok zikreden, Senden cok korkan, Sana cok sükreden, Sana cok itaat eden, Sana karsi ici saygı ve husu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden bir insan eyle.
Amin. Amin....Amin....
En son nurgül tarafından 22.03.10 23:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 22.03.10 21:15 | |
| AMİN AMİN AMİN ALLAH razı olsun ne güzel dualar ediyosunuz rabbim size dünya ve ahiret katındaki en güzel olanları lütfu keremiyle ihsan eylesin | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 22.03.10 23:19 | |
| Amin Rabbim Razı olsun
Allahım Sen ki her işi güzel eyleyen, yeri çiçeklerle süsleyen, gökleri yaldızlarla yaldızlayan, yüzleri tebessüme getiren, gözlere güzel bakışlar veren sonsuz lütuf sahibisin. göksel avcı kardeşimin Kalbini acılara düşmekten alıkoy. Sen ki her şeyi sevindirip memnun eden, her canlıyı lezzetlerle besleyen, yoksulu ve zayıfı gözeten sonsuz Rahmet ve rızık sahibisin. göksel avcı kardeşimin
Ruhunu gam ve kederden uzak tut. Sen ki her şeyi her şeyle ilişkilendiren, dağı dağa kavuşturan, ay ve güneşi kardeşlerim eyleyen, yıldızları birbiriyle konuşturan hayatın sahibisin.göksel avcı kardeşimin Hayatını fena ve zevalden uzak tut.
AMİN...AMİN...AMİN...
| |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 23.03.10 22:02 | |
| AMİN AMİN AMİN ALLAH c.c razı olsun kardeşim rabbim sana öyle güzellikler versinki dünyada vae ahirette imrenerek bakılanlardan eylesin rabbim öyle bir nur versinki sana seni her daim korusun kuşatsın ve o nuru görenler bu hangi seçkin resuldur diyerek hayretle temaşa eylesin güzelliğini .rabbim seni her daim korusun kuşatsın arkadan gelen korkudan hainden sinsiden korusun muhafaza etsin uykuda ve uyanıkken kalbini her daim diri ve rabbini ananlardan eylesin AMİN AMİN AMİN ECMAİN selam ve dua ile | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 23.03.10 22:03 | |
| ALLAHHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 23.03.10 22:09 | |
| Amin.
Rabbim razı olsun...
Allahim;göksel avcı kardeşime
Bu dünyada da ahirette de iyilik ver.. Güclüklere karsi dayanma gücü ver... Günahlari affet ,onu bagisla ve rahmetini yagdir üstüne.. Settar ismin hürmetine onun kusurlarini bagisla ve ayiplarini ört Onu ışıklı yolundan ayirma Daima sana kulluk eden, Senden korkusu ve umudu kesilmeyen kullarindan eyle...Amin | |
|
| |
göksel avcı
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 23.03.10 22:18 | |
| vallahi o kadar güzel dua ediyosun ki şu garipte bunlara karşı verebilicek bir cevher yok RABBİM c.c sendeki bu güzelliği bereketlendirsi artırsın inşallah kendini aydınlattığı gibi etrafınıda aydınlatanlardan olmayı nasip etsin sana inşallah hayırlara koşanlardan cömertlerden eylesin rabbim seni AMİN AMİN AMİN ECMAİN SALLALLAHU ALA MUHAMMED | |
|
| |
nurgül Admin
| Konu: Geri: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? 23.03.10 22:34 | |
| | |
|
| |
| Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi? | |
|