nurgül Admin
Mesaj Sayısı : 3494 Nerden : İstanbul Reputation : 3 Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: Ey dünyamın sahibi! 23.02.10 21:05 | |
| Ey dünyamın sahibi! Sensiz bir hayat boş; sensiz bir düşünce yalan... Ey rahmeti göremediklerime ve bilemediklerime ulaşan! Sensiz olanlar benden beri olsun. Seni bilmeyenlerin tüm hüznü bende olsun. Ey şefkat bakışlım! Benden rahmetini esirgeme. Göz pınarlarımdaki yaşlar sensiz kalmasın. Sana olan özlemimi dindirme. Ey beni terbiye eden! Titrek dudaklarımı isminin nuruyla okşa Hamd edişlerimi hüzünsüz bırakma. Ey üstümde hiçbir şey olmadan topraktan kalktığım o acı günün sahibi! Beni tebessüm ederek kalkanlardan eyle; ne olur! Rasulünün sancağında dinlenmeme izin ver. Sıramı beklerken hüzne boğma beni. Ey secdemin muhatabı! Ey gerçek yardım edenim! Eğilişlerimdeki ürkekliği bağışla Yere sürten yüzümü süründürme. Ey yolumu belirleyenim! Senin yardımına muhtacım, Sana muhtacım, Sana açım. Yoluna al beni Yolunda al beni Ellerim üşüyor işte Titriyorum... Senden istiyorum. Ey başucu kitabımın sahibi! Ne olur ilet beni Yüzleri parlayanların yoluna, Hüsrana uğrayanların değil...
Amin! amin amin...... | |
|
AKEVLER[HACER] Admin
Mesaj Sayısı : 2365 Yaş : 66 Nerden : izmir Reputation : 20 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: Ey dünyamın sahibi! 24.02.10 0:13 | |
| Senden istiyorum. Ey başucu kitabımın sahibi! Ne olur ilet beni Yüzleri parlayanların yoluna, Hüsrana uğrayanların değil...
Amin! amin amin...... | |
|
zehra Forum Yetkilisi
Mesaj Sayısı : 847 Nerden : izmir Reputation : 1 Kayıt tarihi : 21/02/10
| Konu: Geri: Ey dünyamın sahibi! 31.03.10 2:52 | |
| Senden istiyorum. Ey başucu kitabımın sahibi! Ne olur ilet beni Yüzleri parlayanların yoluna, Hüsrana uğrayanların değil...
Amin! amin amin | |
|