nurgül Admin
Mesaj Sayısı : 3494 Nerden : İstanbul Reputation : 3 Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: Yar'e... 20.02.10 13:31 | |
| Zindan ayazı damlar Kan'ıma Düşlerim çıkar Mirac'ının yoluna Aldım Aşk'ı safahat yoluna ; ey yar.. !! Söyle ! bundan sonra ;sen Olsan ne olur ? Olmazsan ne..?
Kudret sahibi olan zat'a; Hayat'a ve Subut'a Kutsal yolda And içenlere; Ve Gül'lere..Kırmızı gül'lere Dertten Lâl olmuş Bülbül'lere ve Hâk'ka.. Yemîn olsun Kİ! bir tek seni sevdim !! Sakın üzülme sen çocuk.! Hüzne Esir düşme;Gözlerin hoşçakal'sın ;
Bir sevda almıstı bozguna uğrayan dünyamı Bir sevda esir eylemişti beni ; amansız yâr'a.. Yaktım ben aşk namına neyim varsa ; yoksa.. Söyle yâr..Bundan sonra olsan ne olur..? Olmazsan ne!!
Secdegah'a kapandı yanan yüreğim; Nasibim buymuş ;seni hain Hüsran Hâlet'im ölgün bir toprak;çöl'den daha beter çorak Sığındım sana Affına;Tüm Mêram'ım SEnin adın'a Ve koyuldum Ya Râb ! Senin yoluna
Güllerin yakamızdan düşmesin sakın Ellerimiz'i bir an olsun bırakma .. aman.. Sen bizi bırakırsan ne olur halım Felluce olur yüreğim;halepçe'ye döner.. Filistin'de sapan taşlı çocuk olur Ağlar ;kanar; yanar Gözlerim..
//Sephada asılı duran gözlerindi dün gece Kalbime ilmiği geçirmek için beklemekte// İbrahim İNECİK...
| |
|
AKEVLER[HACER] Admin
Mesaj Sayısı : 2365 Yaş : 66 Nerden : izmir Reputation : 20 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: Yar'e... 09.04.10 19:09 | |
| | |
|