RavzaGul.com
|
|
| NİYAZ.... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
AKEVLER[HACER] Admin
Mesaj Sayısı : 2365 Yaş : 66 Nerden : izmir Reputation : 20 Kayıt tarihi : 09/02/10
| | | | ravzagülü yeni başlayan
Mesaj Sayısı : 103 Nerden : İstanbul Reputation : 1 Kayıt tarihi : 21/02/10
| Konu: Geri: NİYAZ.... 21.02.10 13:07 | |
| -"İlâhî! Bana nimet verdin, şükretmedim. Üzerime belâ gönderdin, sabretmedim; şükretmediğim için verdiği nimeti geri almadın, sabretmediğim için belâyı dâim kılmadın. İlâhî! Senden, lütuftan başka ne gelir?" | |
| | | AKEVLER[HACER] Admin
Mesaj Sayısı : 2365 Yaş : 66 Nerden : izmir Reputation : 20 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: NİYAZ.... 21.02.10 14:16 | |
| -"İlâhî! Bana nimet verdin, şükretmedim. Üzerime belâ gönderdin, sabretmedim; şükretmediğim için verdiği nimeti geri almadın, sabretmediğim için belâyı dâim kılmadın. İlâhî! Senden, lütuftan başka ne gelir?" | |
| | | zehra Forum Yetkilisi
Mesaj Sayısı : 847 Nerden : izmir Reputation : 1 Kayıt tarihi : 21/02/10
| Konu: Geri: NİYAZ.... 31.03.10 17:29 | |
| -"İlâhî! Bana nimet verdin, şükretmedim. Üzerime belâ gönderdin, sabretmedim; şükretmediğim için verdiği nimeti geri almadın, sabretmediğim için belâyı dâim kılmadın. İlâhî! Senden, lütuftan başka ne gelir | |
| | | AKEVLER[HACER] Admin
| Konu: Geri: NİYAZ.... 07.04.10 17:34 | |
| Hasan-ı Basrî'nin şöyle niyazda bulunduğu nakledilir: -"İlâhî! Bana nimet verdin, şükretmedim. Üzerime belâ gönderdin, sabretmedim; şükretmediğim için verdiği nimeti geri almadın, sabretmediğim için belâyı dâim kılmadın. İlâhî! Senden, lütuftan başka ne gelir?" | |
| | | | NİYAZ.... | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|