MALZEME
4 ad tavuk biftek
5-6 ad mantar
Yarım paket krema
2 yemek kaşığı Kırlangıç ay çiçek yağı
1 çay kaşığı kişniş
Biraz muskat rendesi
Tuz
Krep için
2,5 su bardağı süt
1 ad yumurta
7 yemek kaşığı un
Biraz tuz
YAPILIŞI
Tavukları kuşbaşı doğranır. 2 yemek kaşığı yağda suyunu çekene kadar pişirilir. Mantarlar büyükçe doğranır ve tavuklara ilave edilerek 5 dk pişirilir. Üzerine tuz, muskat rendesi ve kişniş eklenir. En son krema konularak karıştırılır. 2 dk pişirilerek altı kapatılır. Sıcak kalması için mikrodalgada bekletilebilir. (sıcak tutma ayarı varsa)
Diğer tarafta krep için tüm malzeme karıştırılır. Kıvamı biraz koyu olacaktır. Krep yapılacak tavaya çok az yağ damlatılır. Ve birer kepçe konularak krepler önlü arkalı pişirilir. Bu ölçülerde 4-5 ad çıkmaktadır. Servis yaparken tabaklara önce krepler konur, sonra içine tavuk dan ilave edilerek krepler üst üste dürüm şeklinde kapatılır. Arzuya göre taze kekik ve kırmızı biber serpilerek servis edilir.[img][/img]