nurgül Admin
Mesaj Sayısı : 3494 Nerden : İstanbul Reputation : 3 Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: ALLAH'IM! 17.04.10 2:50 | |
|
BANA ÖYLE BIR GÖNÜL VER KI: Bir kurulusun tepe noktasinda yetkili olsam bile, bunu asla baska sekilde kullanmamaliyim. Günlük yasamda 'ben' yerine, daha çok 'sen' sözcügünü kullanabileyim...
BANA ÖYLE BIR SEVGI VER KI: Sonsuz bir hazine gibi bitmesin, çogalsin daha da sevdikçe, doldursun sarsin çevremi. Hatta düsmanlarimi da sevebileyim...
BANA ÖYLE BIR GÜÇ VER KI: Herkesten daha çok çalisabileyim, tutsak düsmeyeyim doganin kosullarina, esim ve çocuklarimi da mutlu et ki, mutlulugu baskalarina da götürebileyim...
BANA ÖYLE BIR SAGLIK VER KI: Düsünebileyim, konusabileyim.
BANA ÖYLE BIR ERDEM VER KI: Ibadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten bugulanmis gözlerle, tesekkür edenlere; bir sey yapmadim, animsamiyorum diyebileyim.
BANA ÖYLE BIR YETENEK VER KI: Iyi es, baba, anne, iyi komsu, iyi arkadas, iyi vatandas olabileyim.
BANA ÖYLE BIR UMUT VER KI: Bugüne kadar yapmis oldugum hatalar için karamsarliga düsmeyeyim, Her seyden aklanmis olarak yasama yeniden baslamak üzere bagislanabilecegimi bileyim.
BANA ÖYLE BIR ANLAYIS VER KI: düsünebildigim, yargilayabildigim, inandigim, kahroldugum, varoldugum su anda bu sözleri söyleyebildigim için sükredebileyim.
BANA ÖYLE BIR TALIH VER KI: Yillar sonra beni hatirlayanlar 'herkese iyilik eden, tüm insanlari seven, o düzeyde de sevilen bir kisiydi ' diye konussunlar ve ben de huzur içinde olabileyim.
BANA ÖYLE BIR IRADE VER KI: Bir gün yenilip, içimdeki seytanin kurallarina dogru yönelirsem; bu bir düsünce ise düsüncemi, bu bir adim ise ayagimi, bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim.
BANA ÖYLE BIR SABIR VER KI: Sükûneti bulayim, durabileyim, düsünebileyim.
AMIN
| |
|
AKEVLER[HACER] Admin
Mesaj Sayısı : 2365 Yaş : 66 Nerden : izmir Reputation : 20 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: ALLAH'IM! 18.04.10 23:06 | |
| BANA ÖYLE BIR UMUT VER KI: Bugüne kadar yapmis oldugum hatalar için karamsarliga düsmeyeyim, Her seyden aklanmis olarak yasama yeniden baslamak üzere bagislanabilecegimi bileyim.
emegine saglık nurgülüm.
| |
|
nurgül Admin
Mesaj Sayısı : 3494 Nerden : İstanbul Reputation : 3 Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: Geri: ALLAH'IM! 18.04.10 23:07 | |
| | |
|
göksel avcı
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 41 Nerden : istanbul z.burnu Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/02/10
| Konu: Geri: ALLAH'IM! 18.04.10 23:22 | |
| | |
|
AKEVLER[HACER] Admin
Mesaj Sayısı : 2365 Yaş : 66 Nerden : izmir Reputation : 20 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: ALLAH'IM! 19.04.10 6:10 | |
| BANA ÖYLE BIR ANLAYIS VER KI: düsünebildigim, yargilayabildigim, inandigim, kahroldugum, varoldugum su anda bu sözleri söyleyebildigim için sükredebileyim. AMİN AMİN AMİN.
| |
|